Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Квартира, коноплі та мільйон

Поліція Кривого Рогу затримала розповсюджувача наркотиків

Дбайливо облаштована теплиця для конопель прямісінько у житловій квартирі. Таку картину побачили поліціянти Кривого Рогу під час обшуку у місцевого мешканця. Встановлено, що п’ятдесяти однорічний чоловік вирощував нарковмісні рослини для збуту на території міста. В його оселі знаходились 50 кущів конопель у горщиках та більше 5 кілограмів шишок марихуани. І звісно ж, обладнання та добриво для вирощування забороненого. Усе перераховане – вилучено. За цінами “чорного ринку” вартість усіх позицій становить близько 1,5 мільйони гривень.
Обшук відбувся в рамках кримінальних проваджень, відкритих за двома статтями Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Та посів або вирощування снотворного маку чи конопель.
Вирішується питання про вручення криворіжцю повідомлення про підозру. Йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.  Наразі тривають слідчі дії.

 

https://www.otv.ua/O_j6m3PBiqM

Поширити:
16 Вересня, 2020