Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

І придбати, і продати

Землеробам Дніпропетровщини надаватимуть консультації щодо володіння землею

Дніпропетровська область розташована у степовій зоні. Тож влітку відкриється черговий щорічний ринок землі. І придбати її може виявитися для когось нелегкою справою, бо в Україні почнуть діяти нові земельні права. За роз’ясненнями нового Закону краще звернутися до юристів. Аби отримати відповіді на питання: як правильно розпорядитися власною ділянкою, придбати кілька гектарів, або захистити майно у разі потреби, слід звернутися за безкоштовною консультацією до центру правової допомоги.  На Дніпропетровщині таких осередків – 32. Про це розповіли фахівці відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА. 

Загалом, центри правової допомоги працюють у Дніпрі, Павлограді, Нікополі, Кам’янському та Кривому Розі. Отримати безкоштовну консультацію можна і в бюро. Їх в області 27. Фахівці виїжджають в райони. Про майбутню зустріч інформує сільрада.

Правову допомогу можна отримати і онлайн на офіційній платформі правових консультацій. Або звернутися на гарячу лінію. Вона працює цілодобово та безкоштовно.

Поширити:
5 Лютого, 2021