Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Дороги розбиті вщент

Поки місцева влада бездіє, місто поступово йде під ґрунт

Через байдужість місцевої влади та комунальників автовласники Дніпра все частіше стають жертвами провалів. Ба більше, від вщент розбитого асфальту страждають і самі мешканці міста. Адже вийти на прогулянку на вулицю стає справжнім квестом. Потрібно бути обачними та завжди дивитися під ноги. 

Із року в рік ремонтуються лише популярні маршрути. А ось на мешканців віддалених куточків їм начхати. Прямий приклад – вулиці Одоєвського та Болгарська. Місцеві мешканці 2 роки поспіль благали міськраду допомогти. А у відповідь були лише відписки. То “На поточний рік списки на ремонт доріг складено, кошти на виконання додаткОвих робіт відсутні. Можливість виконання ремонту покриття за вказаною адресою буде розглянуто при складанні плану на наступний рік”. Або ж “Можливість вирішення зазначеного  питання буде розглянуто у літній період після ремонту основних магістралей міста та за маршрутом руху громадського транспорту.” У людей опустилися руки. Але раптом у час місцевих виборів 2020. Міськрада відремонтувала частину дороги до перехрестя. Мовляв – під відкриття оновленого стадіону. Як казав герой легендарного мультфільму “і так зійде”. А в інших частинах перехрестя ями продовжують збільшуватися наче гриби після дощу. 

Місцеви жителі неодноразово зверталися до комунальників з проханням залатати ями. Проте результату немає. Вони здатні лише поставити огорожу. І навіщо замислюватися про страшні наслідки, які може спричинити таке бездіяння. 

З надією привернути увагу місцевої влади містяни з вулиці Краснопільської навіть вирішили самостійно замостили величезні ями у дворах старими килимами. І знаете, це їм вдалося. Тільки ось ЗМІ, підпорядковане Борису Філатову, вирішило перекласти відповідальність. Та звинуватило в усьому автомобілістів. Мовляв, самі винні, не можуть зачекати завершення ремонту доріг. 

Поширити:
10 Грудня, 2021