Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Нагадали та запам’ятали

У Дніпрі рятувальники розповідали школярам про правила безпеки

Пожежі стаються кожного дня. Рятувальники постійно виїжджають на виклики. І часто страждають діти. Тому, вогнеборці вирушили до Середньої загальноосвітньої школи №98, аби нагадати дітлахам про правила пожежної безпеки. Та як уникнути розповсюдження вогню та що ж робити якщо це вже сталося. 

Майстер-класи рятувальники проводили в ігровій та доступній формі. А саме, навели варіанти шляхів та способів евакуації, навчили користуватись вогнегасником, а також розповіли за яким номером можна викликати пожежно-рятувальний підрозділ та що потрібно казати дозвонившись.

Також у формі розвиваючої гри надзвичайники зі школярами закріпили знання про безпеку в побуті. А потім почули купу питань. Із задоволенням відповіли кожному школяру. Також представники Служби порятунку із надали змогу відчути себе в амплуа справжнього вогнеборця та вдягнути спеціальний захисний одяг і спорядження пожежного-рятувальника.

Вогнеборці вкотре нагадують про правила безпеки. Про те, що кожна хвилина, втрачена при ліквідації пожежі чи аварії на об’єкті, може призвести до значних людських жертв та масштабних втрат. Тому підрозділи ДСНС мають бути мобільними, щоб дістатися місця виклику у найкоротший час. 

Поширити:
16 Грудня, 2021