Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Уникнути атак

Як не потрапити на гачок хакерів, використовуючи Wi-Fi?

З розвитком технологій ні що не стоїть на місці та стрімко змінюється. Хакери стають спритними та вигадують все нові способи, як заволодіти необхідною інформацією. Тому безпека персональних даних у всесвітній павутині завжди повинна стояти на першому місці.

Для того, щоб застерегти себе та своїх рідних від поганих наслідків, Кіберполіція надала декілька порад. По-перше, ні за яких умов не використовуйте мережі Wi-Fi, що просять авторизуватися за номером телефону, даними соціальних мереж або електронною поштою. Оскільки перебуваючи з вами в одній мережі, кіберзломщик може перехоплювати дані банківських карток, паролі та повідомлення. Задля власного захисту, надавайте перевагу Інтернету від мобільного оператора.

Також не варто здійснювати банківські операції, коли ви підключені до публічної мережі. Забороніть виявлення свого девайсу іншими користувачами мережі. За потреби підключитися до громадської мережі, використовуйте VPN. Якщо з’єднання переривається та відбувається перепідключення, не слід використовувати таку мережу. Окрім того, не реєструйтесь на нових ресурсах під час підключення до невідомої сітки.

Поширити:
5 Січня, 2022