Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Підготуватися заздалегідь

Міносвіти визначило дати складання іспитів для магістрів у 2022 році

Реєстрація вступників триватиме з 26 квітня до 17 травня 2022 року. Міністерство освіти і науки України затвердило графік складання єдиного вступного іспиту для магістрів. А також єдиного фахового вступного випробуванння за спеціальностями: “Соціальні та поведІнкові науки”, “Журналістика”, “Управління та адміністрування”, “Право”, “Публічне управління та адміністрування” та “Міжнародні відносини”. 

У міністерстві зазначили, єдиний вступний іспит (основна сесія) відбудеться 22 червня. А єдине фахове вступне випробування – 20 червня. Воно складатиметься з двох частин – тесту загальної навчальної компетентності та предметного тесту. Вони проходитимуть у такій послідовності:

  • економіка та міжнародна економіка – 24 червня;
  • право та міжнародне право – 24 червня;
  • облік і фінанси – 29 червня;
  • політологія та міжнародні відносини – 29 червня;
  • психологія та соціологія – 29 червня;
  • управління та адміністрування – 1 липня.

Зазначається, якщо вступник виявить бажання складати більше одного предметного тесту, то під час реєстрації він матиме змогу обрати, який складати в основну, а який у додаткову. 

Окрім того, 10 вересня для вступників, які бажають повторно скласти іспит або не зареєструвалися для участі в основній сесії, буде організована спеціальна сесія єдиного вступного іспиту. 

Спеціально організована сесія єдиного вступного іспиту для вступників, які зареєструвалися для участі в основній сесії, але бажають повторно її скласти . Реєстрація розпочнеться 26 липня та триватиме до 4 серпня. 

Поширити:
11 Січня, 2022