Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Нова дорога – нове життя

В Юр’ївській територіальній громаді оновили 18 км автошляхів

Протягом минулого року  в Юр’ївській територіальній громаді оновили 18 км автошляхів. А саме:  дві 9-кілометрові  ділянки доріг Білозерське-Українське та Шандрівка-Варварівка.  Місцеві автошляхи регіону приводять до ладу за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Тепер на магістралі Білозерське-Українське  ділянка від Юр’ївки до Новогригорівки   має нове асфальтове покриття. А за словами мешканців  раніше дорогою не те що їздити, навіть ходити було неможливо. Через її поганий стан  маршрутки припинили здійснювати сполучення.

Власний автотранспорт сьогодні для багатьох  жителів ОТГ  – головний засіб пересування, а коли дорога з ямами по коліно, як висловлюються місцеві,  на їзду витрачається дуже багато часу. Раніше до Юр’ївки діставалися  на авто за 40 хвилин, тепер – за 5.

Дорога була вкрай  необхідна. Нею користуються і діти, щоб добратися до опорної школи.  Їздити новим автошляхом,  зазначають місцеві водії,  не тільки приємно, швидко, безпечно, а і економно.

Загалом за минулий рік в регіоні  відремонтовано 130 км  доріг місцевого значення.

Поширити:
11 Січня, 2022