Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Побажання олімпійцям

Урочистості напередодні Олімпіади на льодовій арені Дніпра

Напередодні XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекині 2022 року, у Дніпрі,  в спортивному комплексі “Льодова арена” Дніпропетровське відділення НОК України провело захід, присвячений участі в головних зимових змаганнях сучасності представників з нашого регіону. Їх троє. Дніпропетровщину на  Іграх представлятимуть фігуристи  Артем Даренський і Софія Голіченко у парному катанні. Михайло Гераскевич, вид спорту скелетон. Вони вже не в Дніпрі і активно готуються до змагань.

Наших олімпійців символічно привітали і юні представники зимових видів спорту, вихованці міської ДЮСШ, хокеїсти та фігуристи. Провели показові тренування та майстер класи. А учасники дорослих та юнацьких зимових олімпійських ігор у минулому поділились враженнями від своїх виступів та побажаннями нашим землякам і українській збірній у Пекіні.

Саме тут , на льодовій арені Міської дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту м. Дніпро і виховуються наші майбутні та сучасні олімпійці, для котрих навіть участь в Іграх є вже гарним результатом.

XXIV зимові Олімпійські ігри у Пекіні відбудуться з 4 по 20 лютого. Збірну України на іграх представлятимуть 45 спортсменів. Вони боротимуться за «золото» у 12 дисциплінах.

Поширити:
27 Січня, 2022