Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Ювілейний рік органної зали

Музична візитівка Дніпропетровщини запрошує на нові програми

35- тий сезон  звучить  на  музичних теренах  Дніпра орган. Сьогодні, як і від початку свого створення,   його чарівні  звуки лунають під куполом  Брянського собору. Дніпропетровський будинок органної та камерної музики, згідно меморандуму, підписаному з власниками будівлі, може працювати в цьому місці до 31 березня 2025 року. Отже  на сьогодні ключове питання – переніс органу  у нове приміщення. Питання потрібно вирішувати негайно, адже органна зала – це  музична візитівка Дніпропетровщини. А люди бажають слухати і органну класику, і багатожанрові концертні  програми.

До складання концертних програм і виконавці, і художня нарада підходять неформально. Це не просто перелік музичних шедеврів різних  епох і жанрів. Кожна програма – це музичний спектакль,  в якому номери тематично і драматургічно поєднані між собою.  

Підбір творів для кожної  програми настільки цікавий, що  можна не сумніватися, навіть якщо слухач вперше, випадково  потрапив  на концерт, і навіть не читав афішу,  він отримає естетичне задоволення, зможе відпочити від побутових проблем а, можливо і знайде відповіді на якісь важливі життєві питання.

Поширити:
27 Січня, 2022