Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

“Ми за безпечне майбутнє”

У регіоні стартує літературний конкурс

Показати своє розуміння. Надзвичайники регіону запрошують бажаючих взяти участь у літературному конкурсі “Ми за безпечне майбутнє”. Мета – сформувати громадський світогляд і позицію у забезпеченні пожежної та техногенної безпеки у державі, виховання культури безпеки життєдіяльності у молоді. 

У своєму творі потрібно розповісти про захист під час надзвичайної ситуації. Та основні правила поводження з вогнем. Обрати тему можна на офіційному сайті ДСНС у Дніпропетровській області. Там присутній перелік. На кожній роботі потрібно вказати інформацію: назву роботи, прізвище та ім’я автора, вік, домашню адресу, номер телефону, навчальний заклад (для школярів та студентів), електронну пошту та надати копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера дитини у печатному вигляді на окремому листі. Кожна робота повинна бути в окремому файлі та містити вищезазначену інформацію.

Оцінювати будуть у двох номінаціях: художній твір (оповідання, повість, казка, нарис), поетичний твір (вірш, поема). Обиратимуть переможців у трьох вікових категоріях. А саме, від 6 до 10 років, від 11 до 14 років, 15 до 18 років. Роботи можна подати до 4 березня 2022 року до Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області або на їх електронну пошту.  

Поширити:
28 Січня, 2022