Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Спортивний «Оскар»: визначено «Кращі спортивні досягнення Дніпра»

У Дніпрі відзначили переможців відбору «Кращі спортивні досягнення». Цього року в конкурсі було 13 номінацій і 38 претендентів...
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

У Дніпрі відзначили переможців відбору «Кращі спортивні досягнення». Цього року в конкурсі було 13 номінацій і 38 претендентів на звання кращих. Їх визначила спеціальна комісія, до якої увійшли тренери, представники федерацій і спортивні журналісти. Перемогу здобули 16 представників спортивної еліти Дніпра, чиї досягнення у минулому  році найбільше вразили спортивну громадськість міста. Так, справжньою подією 2016 року визнали перший в історії Дніпра масштабний забіг Dnipro Ecо Marathon.

За «Силу людського духу» відзначений майстер спорту України міжнародного класу з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Денис Дубров. Хлопець є неодноразовим чемпіоном і призером минулих Паралімпійських ігор, а також чемпіоном Європи 2016 року. Кращою спортшколою року визнали Спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву №5 імені заслуженого тренера України Миколи Говорунова.

Під час церемонії назвали і кращого вчителя фізичної культури, видатних спортсмена і спортсменку і найбільш видовищні змагання. Визначили і лідерів спорту-ветеранів, мецената, тренера і команду року.

Поширити:
20 Лютого, 2017