Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Для поранених: дніпрян запрошують на День донора

24 лютого в лікарні імені Мечникова відбудеться благодійна акція: дніпрян запрошують стати донорами крові, яка необхідна для порятунку життя та здоров’я поранених бійців. Щодня їм переливають по 2-3 літри крові, тому вона необхідна постійно.
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

24 лютого в лікарні імені Мечникова відбудеться благодійна акція: дніпрян запрошують стати донорами крові, яка необхідна для порятунку життя та здоров’я поранених бійців.
Щодня їм переливають по 2-3 літри крові, тому вона необхідна постійно. У нагоді стане будь-яка група. Проте найбільша потреба – у другій позитивній та всіх групах з негативним резус-фактором.
Донором може стати людина від 18 до 60 років. Серед протипоказань – інфекційні та хронічні захворювання, операції, вагітність, застуда чи прийом медикаментів.
Також лікарі зазначають, що до здачі крові слід ретельно готуватися. Нагадуємо, напередодні не можна вживати алкоголь, жирну, смажену та копчену їжу, молочні продукти або яйця. В день процедури обов’язково з’їсти легкий сніданок, випити солодкий чай, сік або воду.

Поширити:
22 Лютого, 2017