Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

«Модель майбутнього»: конкурс молодих і креативних на Дніпропетровщині

Масовістю та креативністю відзначився регіональний конкурс «Модель майбутнього», який пройшов у Нікополі. У цьому році конкурс присвячений темі дитячих майданчиків майбутнього, і гості....
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

Масовістю та креативністю відзначився регіональний конкурс «Модель майбутнього», який пройшов у Нікополі. У цьому році конкурс присвячений темі дитячих майданчиків майбутнього, і гості з обласного центру чесно визнають, що ідеї нікопольчан багато в чому перевершують дніпрян.

У конкурсі взяли участь сім команд – «Нікопольський міжшкільний центр трудового навчання і технічної творчості», команда Центру технічної творчості Марганця, учні семи загальноосвітніх шкіл Нікополя. Кожна команда складалася з двох учасників різних вікових категорій: від 10 до 13 років і від 14 до 17 років, вони мали розробити технічний малюнок моделі або креслення в масштабі, бортжурнал (опис моделі) і модель майбутнього.

Школярі серйозно підійшли до теми дитячого майданчика, серед розроблених моделей був майданчик «Буревісник» у вигляді корабля і майданчик для вивчення правил дорожнього руху, ігровий майданчик для дітей з особливими потребами та дитячий майданчик «Еко-ленд».

Маленькі конструктори майже як дорослі захищали свої розробки. Вони пояснили, чому саме таку модель вибрали, що в ній незвичайного, яке вона має практичне значення, як вирішені в конструкції моделі екологічні проблеми та проблеми безпеки дітей.

Кращі команди були нагороджені кубками та грамотами, а переможці в особистій першості – медалями обласного центру науково-технічної творчості та солодкими подарунками.

Поширити:
23 Лютого, 2017