Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

День відкритих дверей у Центрі профтехосвіти

Касир банку, кухар, бармен, кравець…Цим та багатьом іншим професіям навчають у Дніпропетровському центрі професійної освіти. Кожен рік на зміну випускникам навчального закладу приходять ті, хто тільки визначився з майбутньою професією і прагне здобути знання..
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

Касир банку, кухар, бармен, кравець…Цим та багатьом іншим професіям навчають у Дніпропетровському центрі професійної освіти. Кожен рік на зміну випускникам навчального закладу приходять ті, хто тільки визначився з майбутньою професією і прагне здобути знання у галузі легкої промисловості, харчування, торгівлі та побуту.

З метою популяризації робітничих професій тут організовують різноманітні заходи з профорієнтації. Днями заклад відкрив двері для школярів регіону. Перший поверх перетворилася на виставочну залу, де учні демонстрували молодшим товаришам свої вміння і досягнення.

У цей же день відбулася конференція за участі педагогів, представників обласного центру зайнятості, учнів Центру профтехосвіти і школярів, які мали змогу бути присутніми на заході за допомогою Skype-зв’язку. Учні Центру презентували обрану професію у форматі інтерв’ю. Вони відповіли на питання, які найбільше цікавлять школярів та їхніх батьків та розповіли про свої досягнення. А пишатися багатьом з них є чим. Наприклад, майбутній кухар Валерій вже встиг здобути призове третє місце на престижному конкурсі у Києві.

 

Поширити:
24 Лютого, 2017