Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Захистити організм. 1 березня – Всесвітній День імунітету

Перше березня – офіційно визнаний в усьому світі День імунітету. Ця дата обрана не випадково, адже саме на початку весни проблеми, що пов‘язані з ослабленням функцій імунної системи, виражені особливо яскраво. Мета Всесвітнього дня імунітету – ..
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

Перше березня – офіційно визнаний в усьому світі День імунітету. Ця дата обрана не випадково, адже саме на початку весни проблеми, що пов‘язані з ослабленням функцій імунної системи, виражені особливо яскраво. Мета Всесвітнього дня імунітету – інформування про його значення, особливості роботи та можливості зміцнення.

Постійне стикання з вірусами, бактеріями й алергенами вкупі з поганою екологією та низьким рівнем життя негативно впливають на загальний показник імунітету населення. За офіційними даними, більше 80% мешканців нашого регіону страждають від імунних порушень різного ступеня важкості.

На думку імунологів,  вживання вітамінів у вигляді свіжих овочів та фруктів найбільш важливе наприкінці зими. Не менш актуальна турбота про свій психологічний стан, адже негативні емоції теж дуже сильно підривають імунітет.

Поширити:
1 Березня, 2017