Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Для захисту: дніпровські активісти вимагають легалізації зброї

Власне життя можна захистити тільки за допомогою зброї, вважають дніпровські активісти. Вони влаштували мирний театралізований флешмоб, щоб привернути увагу влади та громадськості...
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

Власне життя можна захистити тільки за допомогою зброї, вважають  дніпровські активісти. Вони влаштували мирний театралізований флешмоб, щоб привернути увагу влади та громадськості до питання легалізації зброї.

Активісти передали голові Обласної ради Глібові Пригунову листа з проханням підтримати законопроект «Про цивільні зброю та боєприпаси» та звернутися до керівництва держави щодо його розгляду та прийняття.

Учасники флешмобу запевняють: легалізація зброї вирішить проблеми особистої безпеки і в жодному разі не призведе до зростання злочинності.

Тема легалізації зброї обговорюється в українському суспільстві не перший рік. Одні вважають, що це вирішить проблему злочинності на вулицях, інші, навпаки, запевняють, що із тотальним озброєнням кількість злочинів зросте. У будь-якому разі, прийняття рішення щодо законопроекту «Про цивільні зброю та боєприпаси» має бути прозорим та ґрунтуватися на потребах звичайних громадян.

Поширити:
7 Березня, 2017