Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Щоб навчатися та відпочивати: у профтехучилищі №17 відкрито тренінговий кабінет

Інтерактивні ігри, жваві дискусії, квести та відеоролики. Про профілактику ВІЛу та СНІДу, здоровий спосіб життя та інші важливі й цікаві для молоді теми розповідатимуть в Дніпропетровському профтехучилищі №17. Для цього тут обладнали сучасний...
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

Інтерактивні ігри, жваві дискусії, квести та відеоролики. Про профілактику ВІЛу та СНІДу, здоровий спосіб життя та інші важливі й цікаві для молоді теми розповідатимуть в Дніпропетровському профтехучилищі №17. Для цього тут обладнали сучасний тренінговий кабінет. Все це – результат співпраці дніпропетровської обладміністрації та німецької федеральної компанії GIZ, яка допомогла обладнати тренінгові кабінети у тридцяти навчальних закладах регіону.

У новому кабінеті створена затишна, по-домашньому дружня атмосфера, що позитивно впливає на психологічний стан учнів і працівників навчального закладу. Одночасно тут можуть навчатися до 30 учнів. Одне заняття – від години до двох. Навчальну програму розробили дніпропетровські викладачі та німецькі експерти. В основу поклали найкращі європейські практики.

Проект під назвою «Консультування з ВІЛ-СНІДу та підтримка інституцій» реалізується на Дніпропетровщині з 2016 року. Втілює його компанія GIZ, яка фінансується Урядом Німеччини.

Поширити:
3 Березня, 2017