Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Незважаючи на відлигу. Рибалки виходять на тонкий лід Дніпра

У той час як у Латвії українські спортсмени витягують з-під льоду золоті медалі, у Дніпрі любителі зимового рибальства ось-ось самі нирнуть під кригу, бо продовжують і нині полювати на рибу, незважаючи на відлигу. Першого ж дня весни фахівці з ...
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

У той час як у Латвії українські спортсмени витягують з-під льоду золоті медалі, у Дніпрі любителі зимового рибальства ось-ось самі нирнуть під кригу, бо продовжують і нині полювати на рибу, незважаючи на відлигу. Першого ж дня весни фахівці з Головного управління НС вирушили до водоймищ, аби пояснити горе-рибалкам всю небезпечність їх захоплення.

Розмовляти з екстремалами довелося одягненому в спеціальний костюм водолазу-рятувальнику – інші не змогли дістатися рибалок з берега через небезпечну товщину криги.

Рятувальник розповів, як вберегти життя та що робити у разі потрапляння під лід. Деякі любителі небезпечного рибальства прислухалися та пішли з водойми. Утім, були й ті, хто не звернув на слова спеціаліста жодної уваги.

Цієї зими представники НС неодноразово нагадували рибалкам про небезпеку перебування на кризі. Але, на жаль, вони часто-густо нехтують порадами рятувальників! Життя доводить, що даремно.

Поширити:
2 Березня, 2017