Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Екопослуги онлайн: обладміністрація провела семінар для підприємців

Подати декларацію про відходи, замовити висновок екологічної експертизи чи довідку про фонові концентрації – усе це підприємці Дніпропетровщини можуть зробити онлайн. Утім, не всім це вдається. Як скористатися електронними адмінпослугами швидко та ефективно...
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

Подати декларацію про відходи, замовити висновок екологічної експертизи чи довідку про фонові концентрації – усе це підприємці Дніпропетровщини можуть зробити онлайн. Утім, не всім це вдається.

Як скористатися електронними адмінпослугами швидко та ефективно – розповіли на семінарі в Дніпропетровській облдержадміністрації. Навчати підприємців взялись представники Департаменту екології та природних ресурсів.

Заповнення декларації про відходи онлайн має декілька значущих переваг як для підприємців, так і для представників держструктур.

За останній рік екологи провели вісім навчальних зустрічей з підприємцями. Цього разу бажаючих взяти участь у семінарі було вдвічі більше, ніж очікувалося. Учасниками стали шістдесят підприємців Дніпропетровщини.

Поширити:
7 Березня, 2017