Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Востаннє? Як святкуватимемо 8 Березня

Чого хоче жінка? Відповідь на це питання чоловіки шукають, мабуть, з тих пір, коли було створене перше подружжя. Але насправді відповідь проста. Усі представниці прекрасної статі солідарні в думці: незалежно від віку, професії, захоплень та смаків кожна..
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

Чого хоче жінка? Відповідь на це питання чоловіки шукають, мабуть, з тих пір, коли було створене перше подружжя. Але насправді відповідь проста. Усі представниці прекрасної статі солідарні в думці: незалежно від віку, професії, захоплень та смаків кожна з них прагне кохання, турботи, уваги і жіночого щастя. З огляду на особливості тонкої душевної організації жінок, уважні чоловіки прагнуть догодити своїм дамам. Тому переддень 8-го березня стає для багатьох справжнім стресом. Ось як готуються до Міжнародного жіночого дня чоловіки Дніпра.

Нагадаємо, виникненням Жіночого дня світ зобов’язаний Кларі Цеткін – діячці німецького робочого руху. На міжнародній конференції жінок в Данії у 1910-му році вона запропонувала визначити дату, коли у суспільстві привертатимуть особливу увагу до жіночих проблем. Згодом цей день перетворився на свято, обов’язковим атрибутом якого стали привітання, квіти та подарунки. А це, як ми знаємо, жінки полюбляють.

Але знайшовся чоловік, який наважився піти проти цілої армії українських жінок і запропонував скасувати святкування 8-го Березня в нашій країні. Автор відповідного законопроекту, поданого до Верховної Ради – директор Інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович. На його думку, цей день слід додати до переліку державних свят, які підлягають забуттю у зв’язку із Законом про декомунізацію. Як ставляться до цієї ініціативи дніпровці та Україна?

Поки у Верховній Раді вирішили почекати зі скасуванням святкування 8-го Березня, і в нинішньому році цей офіційно вихідний день відзначають за всіма традиціями. Але не виключено, що таким він буде для українців востаннє.

Поширити:
7 Березня, 2017