Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Результат децентралізації: Богданівська громада розвиває інфраструктуру

Бюджетна самодостатність та реалізація інфраструктурних проектів. Саме так відчуває позитивні результати децентралізації Богданівська громада, що утворилася..
Plugin "JW Player for Flash & HTML5 Video" is not active. Use this link to activate it.

Бюджетна самодостатність та реалізація інфраструктурних проектів. Саме так  відчуває позитивні результати децентралізації Богданівська громада, що утворилася рік тому у Павлоградському районі. Згуртувалися дев’ять сіл – майже вісім тисяч жителів

Богданівка – центр об’єднаної громади. На місці напівзруйнованої будівлі тут з’явився сучасний дитсадок на чотири групи. Дошкільний заклад відчинить двері на початку літа. Сюди ходитимуть майже 100 хлопчиків та дівчаток.

Комфортні умови, створені і в Богданівській школі. Тут замінили дах, встановили енергозберігаючі вікна, утеплили фасад. Тепер навчання – в радість для 136 учнів школи.

Окрім цього проведений, ремонт доріг, відкритий Центр надання адміністративних послуг. І це далеко не всі інфраструктурні проекти, якими пишаються мешканці об’єднаної громади.

Поштовх до розвитку цієї території дала децентралізація. Зараз на Дніпропетровщині – вже 35 спроможних об’єднаних громад. Планується створити майже 90.

 

Поширити:
10 Березня, 2017