Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

7 травня у прес-центрі “Громадська платформа” відбулась прес-конференція на тему: “Захворювання молочної залози”.

Тема захворювання молочної залози актуальна, тому що її темпи росту у всьому світі збільшуються кожного року. Особливо це важливо для України з її екологічною обстановкою.  Фахівці медичного центру “Медікал Плаза” розповіли про те, який стан потребує термінового звернення до мамолога.

“ Насправді більшість хвороб є доброякісними, не говоримо зараз про рак. Ми оперуємо та лікуємо, ці хвороби. Проте про це повинен сказати лікар, а не в інтернеті”, –  розповіла  мамолог Юлія Кутова.

За словами лікарів, своєчасне виявлення захворювань допомагає медикам у подальшому лікуванні. Аби уникнути розвитку захворювання молочної залози потрібно знати фактор ризику.

“Будь-ласка жінки обстежуйтесь кожного року, це дозволяє виявити захворювання на ранніх стадіях” , –  зазначила Світлана Романець,  хірург-мамолог вищої категорії.

Спеціалісти “Медікал Плаза” за допомогою новітніх апаратів та мамографів виявляють  новоутворення до півсантиметра. А це каже про спектр можливостей закладу. Зазначимо, медичний центр має найточніше та найвисококласніше обладнання у Дніпрі.

img_8683Повну версію прес-конференції дивіться за посиланням на ютуб-каналі та у випусках новин на телеканалі ОТВ

З питань проведення прес-конференцій звертайтесь:
м. Дніпро, вул. Європейська, 15, 3 поверх;

Булавка Галіна Іллівна: 067-637-24-70;

Мітус Анна: 097-905-57-59;

Або за адресою irt.channel@gmail.com

 

Поширити:
7 Травня, 2019