Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Корисне дозвілля: онлайн-уроки музики та танців “Зумба”

15 квітня у пресцентрі “Громадська платформа” відбулась пресконференція на тему:

“Корисне дозвілля: онлайн-уроки музики та танців “Зумба”

Спікери:

  • Анастасія Бідкова – вокальний тренер школи “Show time”, музичний педагог з методики К. Орфа
  • Світлана Риженкова – ліцензійний інструктор Zumba Fitness

Загальнонаціональний карантин суттєво змінив життя кожного мешканця Дніпропетровщини. Те, чим ми звикли займатися, довелося відкласти до його закінчення. Проте, як зараз кажуть, ми не на канікулах. Наразі вільний час фахівці рекомендують проводити з користю. А саме – займатися саморозвитком. В цьому допоможе інтернет та велика кількість відеоуроків.

На поміч фанатам фізичної активності та гарного настрою – ролики з Zumba Fitness. Це танцювальна фітнес-програма, в основі якої популярні латиноамериканські ритми. За словами ліцензійного інструктора напрямку Світлани Риженкової, Zumba не має вікових обмежень. Нею можуть займатися і діти, і дорослі.

“Якщо це для діток тренування, то, звичайно, ми розучуємо танці, повторюємо. І якщо вони хочуть, то потім можуть вдома зняти це на відео і надіслати мені. З дорослими формат Zumba Fitness не передбачає розучування. Там рухи досить прості і легкі. Можуть повторити абсолютно всі”, – розповіла Світлана Риженкова, ліцензійний інструктор Zumba Fitness.

Тому, хто полюбляє прекрасне, підійдуть онлайн-уроки музики. У педагога Анастасії Бідкової заняття – на будь-який смак. І групові, і індивідуальні. Для дітей будь-якого віку. Вона підготувала своїм учням на час карантину просту, але цікаву програму.


“В основому, це учні, які зі мною вже займалися. І тому, вони знають, що таке розспівування, що таке розминка. Вони розуміють про що я говорю. Якщо це нові учні, то я для них також знімаю відео, все детально розповідаю, як це повинно бути. Вони повторюють. Якщо щось мене технічно не влаштовує, я зупиняю, пояснюю”, – прокоментувала Анастасія Бідкова, вокальний тренер школи “Show time”, музичний педагог з методики К. Орфа.

Спікери наголошують, карантин не закриває можливості для розвитку. І тому, це час, коли ви з легкістю можете зробити те, чого не було у вашому житті раніше. Варто не соромитись та не лінитись. А з радістю поповнювати ряди онлайн-учнів. Це з легкістю можна зробити за допомогою соціальних мереж.

Повну версію прес-конференції дивіться за посиланням на нашому youtube каналі та у випусках новин на телеканалі ОТВ

З питань проведення прес-конференцій звертайтесь:
м. Дніпро, вул. Європейська, 15, 3 поверх;

Булавка Галіна Іллівна: 067-637-24-70;

Мітус Анна: 097-905-57-59; Або за адресою irt.channel@gmail.com

Поширити:
15 Квітня, 2020