Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Прикра поразка

ФК “Перемога” програє дебютанту змагань СК “Полтава”

ФК “Перемога”,  на стадіоні “Олімпійські резерви”, провів черговий домашній поєдинок у другій лізі Чемпіонату України в групі Б . Суперником дніпрян став дебютант цих змагань СК “Полтава”, який у першому турі розгромив ФК “Суми” із рахунком 3-0. Гості і в цьому матчі довели, що налаштовані на гарний результат в цьому сезоні.

З перших хвилин зустрічі територіальною перевагою заволоділи господарі і поступово почали шукали шанси у воріт суперника. І шанси були, але новачок команди Ігор  Сікорський та інші гравці  не змогли  реалізувати свої моменти. Натомість полтавчани відповідали не чисельними, але гострими контратаками. Одна з них принесла їм успіх. Помилка Богдана Литвяка на 17 хвилині поблизу своїх воріт  призвела до перехоплення і після передачі Максима Горжуя,  Дмитро  Копитов забив свій дебютний гол у футболці СК “Полтава”.

Після перерви характер зустрічі особливо не змінився. Господарі намагалися здолати щільні захисні редути полтавської команди, а гості продовжували контратаки і примушували нервувати захисників “Перемоги”. Гостра гра завершилася численними атаками  дніпрян, але гол забити так і не вдалося . У підсумку домашня поразка 0-1.

Позаду два стартових тури у Другій лізі і результати ФК “Перемога” не  влаштовують  чисельних прихильників команди та керівництво.

Зараз  у дніпрян лише одне набране очко і жодного забитого м’яча в двух матчах. Результат дуже неприємний, але керівництво дніпровського клубу тримає удар та чекає цього і від колективу. Черговий поєдинок ФК “Перемога” проведе 8 серпня у Маріуполі проти місцевого “Яруду”.

Поширити:
3 Серпня, 2021