Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

Зустріли переможців

Успіх дніпровських бійців на Чемпіонаті Світу-2021 з ММА

Дніпро зустрів чемпіонів та призерів Чемпіонату Світу-2021 зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів, який відбувся в Болгарії у місті Софія. На центральному залізничному вокзалі обласного центру Дніпропетровщини наших юних спортсменів зустрічали батьки, близькі, друзі, представники керівництва обласної федерації ММА та спортивної громадськості, вболівальники та представники ЗМІ. Одразу після зупинки потягу Одеса-Дніпро  усі вітали  дніпровських бійців та їх тренерів.

Чемпіонат Світу  приніс яскраві емоції і задоволення від успіхів дніпровських спортсменів. Збірна Дніпропетровської області з ММА у складі збірної України на чемпіонаті світу виступила вдало. Всі наші бійці повернулися додому з  медалями. На змаганнях у Болгарії, спортсмени з нашої області взяли два золота, два срібла і бронзу! У Кіри Волященко з клубу “Сварог” 1-е місце, Тимур Скрипник клуб “Янагі” посів 2-е місце. А ще один представник клубу “Сварог” Микита Романюк завоював  бронзу.

Ще два наших спортсмени, Чемпіонка Світу  Алісія Стояновська (СК “Барс”) та срібний призер змагань  Тімур Скрипник ( СК “Янагі”)  до Дніпра поки ще не повернулися, але передали свої вітання  усім своїм прихильникам та спортивній спільноті області. Загалом збірна України завоювала 52 медалі – 17 золотих, 18  срібних та 17 бронзових  нагороди і посіла в підсумку  перше  загальнокомандне місце в цих світових змаганнях.

Федерація ММА Дніпропетровсьоі області привітала  переможців, тренерів та батьків наших спортсменів з гарною роботою, перемогами та поверненням додому. Квіти, вітання та гарний настрій  супроводжували цю маленьку, але зворушливу зустріч.  А наостанок загальне фото і очікування офіційних урочистостей.

Поширити:
6 Серпня, 2021