Дніпро, вул. Європейська 15, оф. 303
+38 (067) 005 3388

А що ж далі?

Комунальники Дніпра вирішили “допомогти” АНД районному суду?

Аварійна служба комунального підприємства “Дніпроводоканал” в черговий раз приїжджає до Амур-Нижньодніпровського районного суду. Тут приває боротьба за водопостачання. Комунальники  нібито намагаються розібратися, в чому ж причина.

Співробітники КП “Дніпроводоканал” нічого не коментують. І на питання поліції не відповідають. 

Комунальники не відреагували на прохання співробітників суду надати відповідні документи та дозволи на початок робіт. Мотивуючи тим, що у телефонному режимі їм надано наказ їхати до будівлі суду.

Приїхали всі. І аварійна служба, потрібна техніка і Сергій Чинчевич, начальник відділу КП “Дніпроводоканал”. Але вже з підготовленими документами, які представили правоохоронним органам. Після розмови з поліціянтами, приступили до, так званих, розкопок. Копали яму до пізнього вечора. Але, навіщо, не зрозуміло. На питання журналістів: що ж далі, як зазвичай, співробітники КП “Дніпроводоканал” проігнорували та не відповіли.

Нагадаємо, ситуація пов’язана з прийнятим рішенням Амур-Нижньодніпровського районного суду не в інтересах Дніпровської міської ради. Зокрема, з рішенням про заборону демонтажу законно встановлених рекламних конструкцій у місті.  У зв’язку з цим, співробітники суду подали звернення до президента України Володимира Зеленського, керівника офісу президента України, секретаря ради національної безпеки та оборони України Олексія Данилова з проханням допомогти розібратися з ситуацією, що виникла. Бо міський голова Дніпра та коммунальники вирішувати нічого не збираються. 

Як надалі розвиватимуться події, ми обов’язково покажемо у наступних інформаційних випусках нашого телеканалу. 

Поширити:
6 Серпня, 2021